Grote Club Actie

Grote Club Actie

Vanaf 26 september gaat de Grote Clubactie 2016 beginnen!!!
Ook onze vereniging gaat hieraan meedoen!!!

Dit is een mooie kans om extra geld binnen te halen! Eén lot kost 3,00 euro en levert de vereniging
2,40 euro op. Het idee is eigenlijk heel simpel. De vereniging verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas!  Dankzij deze loterij kunnen wij ieder seizoen weer leuke dingen doen en zowel de koper als de verkoper maken kans op leuke prijzen! Kijk op www.groteclubactie.nl voor meer informatie over deze prijzen .
Hoe werkt het?
Vanaf 26 september krijgen alle jeugdleden een verkoopboekje. Het verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. Op 1 oktober 2016 start de landelijke lotenverkoop. De jeugdleden gaan met de verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de mensen die een lot willen kopen in de verkoopboekjes. De verkoopboekjes moeten uiterst 12 november ingeleverd worden bij de trainers. De mensen die in het boekje staan genoteerd krijgen na de bestelling een papieren lot en betalen 3,00 euro contant aan de verkopers. Je levert het opgehaalde geld in bij de trainer. De trekking van de loterij is op 7 december 2016.
De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd.
Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wint een iPad. Jeugdleden t/m 13 jaar kunnen zich voor 7 december inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd via kids.clubactie.nl,
En……
De vereniging organiseert een eigen verkoopwedstrijd voor de jeugdleden en hun team!
De beste verkoper, met meer dan 20 loten individueel verkocht en het team met de meest verkochte loten krijgen een prijs! De uitslag wordt bekendgemaakt op 17 november 2016.
De senioren, recreanten, trainers en overige leden krijgen vanaf 25 september 2016, zoals vorig jaar, 5 contanten loten om deze te verkopen voor 3,00 euro per lot of ze zelf te houden. Bij een automatische incasso van de contributie wordt in de maanden oktober en november een bedrag van 7,50 euro extra afgeschreven. Leden die geen gebruik maken van automatische incasso maken zelf in maand oktober eenmalig het bedrag van 15,00 euro over naar het rekeningnummer van de vereniging.
Voor iedere verkoper bestaat de mogelijkheid om Superloten te verkopen! Met Superloten verkoop je in één klap 50 loten voor een bedrag van 150 euro waarvan 120 euro naar de vereniging gaat!
Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is vooral geschikt om te verkopen aan bestaande sponsors, de lokale bedrijven en winkels in de regio (zoals de bakker, slager of groenteboer om de hoek) of aan een team. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring en kan op twee manieren verkocht worden; 1) per eenmalige machtiging of 2) via contante verkoop. De koper van het Superlot betaalt € 150,- en ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot, plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop).

Met zijn allen hopen we deze actie tot een groot succes te brengen!!!

Vragen? Dan kun je contact opnemen met:
Dana Eleveld  tel. 045-5219884 of 06-42887362
e-mail: fam-eleveld(apenstaartje)outlook.com

Tips om zoveel mogelijk loten te verkopen

• Begin meteen bij de start op zaterdag 1 oktober.

• Ga in je clubtenue langs de deur, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent.

• Tover je beste glimlach tevoorschijn. Zeker weten dat het helpt.

• Vraag familie en kennissen tijdens een verjaardag om loten te kopen of je kan je familie en kennissen sowieso even opbellen om te vragen of ze een lootje willen kopen.

• Ga in plaats van in je eentje met een vriendje/vriendinnetje of zelfs misschien met heel je team samen lootjes verkopen. Dat maakt het nog leuker!

• Vertel waarom jij lootjes aan het verkopen bent voor jouw vereniging. Misschien heeft jouw vereniging bijvoorbeeld wel nieuwe ballen, muziekinstrumenten, tenues nodig of wilt jouw vereniging een feestje organiseren omdat de vereniging alweer 50 jaar bestaat.

• Verzin en leer leuke trucjes of kunstjes en laat dat zien aan mensen. Als dit trucje of kunstje dan lukt, kun je vragen of iemand dan een lootje wil kopen. Een paar voorbeelden van een leuk kunstje of trucje zijn:
    – Neem als je loten gaat verkopen een bal mee. Zeg dan dat je hem 20 keer hoog gaat proberen te houden.
    Een bal hooghouden kan je natuurlijk ook met een hockeystick of met een tennisracket.
    – Doe een mooie handstand of een radslag.
    – Een mooi liedje spelen op jouw muziekinstrument.

• Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen. Zoals een auto of € 100.000,-.

• Als mensen niet thuis zijn of niet opendoen, kun je later nog een keer teruggaan en opnieuw proberen.

• Maak voor jezelf ook een eigen doel. Bijvoorbeeld ik wil iedere dag 2 loten verkopen. Leuk is daarbij natuurlijk ook om zelf dan bij te houden hoever je al bent.

• Ga razendsnel langs de deuren op je Oxboard, skates of Heelys. Dan kun je nog sneller loten verkopen.

Meer activiteiten