Algemene leden vergadering, 19:30u

Algemene leden vergadering, 19:30u

Beste,

Bij deze willen wij, als bestuur, jullie uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op donderdag 10 oktober, aanvang 19:30, in de grote zaal van MFC de Oirsprong

Ben je lid, of ouder van een jeugdlid, en ben je geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze vereniging, wil je inspraak hebben, vragen stellen, kritiek uitten, goede ideeën aandragen, meedenken of gewoonweg eens komen luisteren wat er zoal speelt in onze club, dan hopen wij jou op deze vergadering te mogen verwelkomen.

Het is onze intentie om tijdens deze vergadering openlijk met jullie te praten over het gevoerde beleid van het bestuur van afgelopen jaar en het te voeren beleid voor komend jaar. Op deze manier hopen we jou als lid de gelegenheid te geven om je mening en ideeën te uiten, in plaats van in de wandelgangen, onder de douche, aan de bar, etc. Op deze manier hopen we op een constructieve en positieve manier te kunnen bekijken hoe we onze vereniging kunnen verbeteren. Jouw mening en bijdrage is daarbij dan ook van groot belang.

Daarnaast is dit een bijzondere ledenvergadering, want na ruim 7 jaar staat van dienst, neemt Loe Hayen afscheid als voorzitter van de vereniging en zal er dus een nieuwe voorzitter worden gekozen. Aangezien het enige tijd geleden is dat we een nieuwe voorzitter hebben moeten kiezen, kun je onderaan deze uitnodiging een toelichting vinden van hoe wij als vereniging tot een opvolger van Loe gaan komen. Het goede nieuws is dat er in ieder geval een aantal kandidaten zich vrijwillig hebben gemeld en wij als bestuur met deze personen al gesprekken hebben gevoerd.