Trekking van de Grote Clubactie

Trekking van de Grote Clubactie

Vanaf 10 september gaat de Grote Clubactie 2018 beginnen !!!
Ook onze vereniging gaat hier aan meedoen!!!

Dit is een mooie kans om extra geld binnen te halen! Eén lot kost 3,00 euro en levert de vereniging
2,40 euro op. Het idee is eigenlijk heel simpel. De vereniging verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas!  Dankzij deze loterij kunnen wij ieder seizoen weer leuke dingen doen en zowel de koper als de verkoper maken kans op leuke prijzen! Kijk op www.groteclubactie.nl voor meer informatie over deze prijzen .

Hoe werkt het?
Vanaf 10 september krijgen alle jeugdleden een verkoopboekje. Het verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. Op 15 september 2018 start de landelijke lotenverkoop. De jeugdleden gaan met de verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de mensen die een lot willen kopen in de verkoopboekjes. Een verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.
De verkoopboekjes moeten uiterst 4 november ingeleverd worden bij de trainers. De trekking van de loterij is op 12 december 2018.

De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd en de 20-loten-actie.
De Kids-verkoopwedstrijd is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. Jeugdleden t/m 13 jaar kunnen zich voor 11 december inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd via kids.clubactie.nl,
Iedere verkoper die 20 loten of meer heeft verkocht ontvangt een voucher met waardecoupons en kortingsbonnen.
En……
De vereniging organiseert een eigen verkoopwedstrijd voor de jeugdleden en hun team!

De beste individuele verkoper en het team met de meest verkochte loten krijgen een prijs! De uitslag wordt bekendgemaakt op 10 december 2018.

De senioren, recreanten, trainers en overige leden krijgen vanaf 10 september 2018, zoals vorig jaar,  5 contanten loten om deze te verkopen voor 3,00 euro per lot of ze zelf te houden. Bij een automatische incasso van de contributie wordt in de maanden oktober en november een bedrag van 7,50 euro extra afgeschreven. Leden die geen gebruik maken van automatische incasso maken zelf in maand oktober eenmalig het bedrag van 15,00 euro over  naar het rekeningnummer van de vereniging.

Voor iedere verkoper  bestaat de mogelijkheid om Superloten te verkopen! Met Superloten verkoop je in één klap 50 loten voor een bedrag van 150 euro waarvan 120 euro naar de vereniging gaat!
Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is vooral geschikt om te verkopen aan bestaande sponsors, de lokale bedrijven en winkels in de regio. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring en kan op twee manieren verkocht worden; 1) per eenmalige machtiging of 2) via contante verkoop. De koper van het Superlot betaalt € 150,- en ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot, plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop).

Met zijn allen hopen we deze actie tot een groot succes te brengen!!!

Vragen? Dan kun je contact opnemen met:

Dana Eleveld   tel. 045-5219884 of 06-42887362
e-mail: fam-eleveld@outlook.com