Trainingsdag Seniorenteams

Trainingsdag Seniorenteams

Traditioneel houden de seniorenteams van HV Zwart-wit  Schinnen in september een trainingsdag.

Dit jaar is 14 september, vanaf 09.30 uur, sporthal  In de Pollack het domein waar de teams hun trainingen en oefenwedstrijden houden.

Conditie, techniek, tactiek en teamgeest zijn de items waar de trainers aan werken en tussendoor kunnen de spelers genieten van een goed verzorgde sportmaaltijd door Mandy en Roger van Partycentrum De Oirsprong. Zowel de dames als de heren kunnen zich verheugen op twee trainingsessies deze dag waarna ze dag afsluiten met een oefenwedstrijd. Deze oefenwedstrijden starten vanaf 16.00 uur

De dag wordt door de heren afgesloten met een wedstrijd tegen BSAC uit Maasbree. Deze staat gepland om 19.00 uur.

Iedereen is welkom om de trainingen en wedstrijden te bezoeken om onze teams aan het werk te zien.