Jubileum HV Zwart-Wit

Jubileum HV Zwart-Wit

Onze handbalvereniging kent een rijke geschiedenis.  Vele kampioenschappen in Limburg, maar ook een Nederlands kampioenschap voor één van onze jeugdteams.  Begonnen in Oirsbeek in 1958 als HV Zwart Wit en in Schinnen in 1956 als HV Alfa Schinnen. In 1991 een fusie tussen beide verenigingen met wederom veel succes. Er werd besloten om verder te gaan onder de naam HV Zwart Wit Schinnen. Als vereniging vieren wij dit jaar ons 60-jarig jubileum. Dit kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij willen u dan ook graag uitnodigen op 30 juni 2018 om dit jubileum met ons te vieren. Gedurende deze dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Ook zal er een feestavond met reünie zijn voor alle (oud) leden van Zwart Wit en Alfa Schinnen.

Viert u het 60-jarig jubileumfeest van HV Zwart Wit Schinnen met ons mee?

Programma o.v.b.:

12:00-17:00

Handbalclinic voor de jeugd van HV Zwart-Wit Schinnen o.l.v. spelers OCI Nitrogen Lions

17:00-18:30

Gezamenlijke maaltijd voor leden HV Zwart-Wit Schinnen