Sponsor HV Zwart-Wit door te shoppen via de Sponsorkliks banner

Sponsor HV Zwart-Wit door te shoppen via de Sponsorkliks banner

Beste HV Zwart-Wit leden/ouders/familieleden/vrienden,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Het voor iedereen die HV Zwart-Wit een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren.

Neem de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst een kijkje bij Sponsorkliks.

Op onze website www.hvzwartwit.nl staat een banner van SponsorKliks.

Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Media Markt, Wehkamp, Bart Smit, Blokker, Hunkemöller, C&A en Zalando.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

De sponsoring werkt niet als u rechtstreeks bij bovenstaande webwinkels gaat winkelen.

Als u via onze website banner bij Sponsorkliks gaat winkelen komt u automatisch op het HV Zwart-Wit deel van Sponsorkliks.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen.

Via Sponsorkliks kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens het bestuur van HV Zwart-Wit.