Goede 2e start van D1 team

Goede 2e start van D1 team

Na een dramatische eerste seizoens helft in een (te) hoge poule waar alle wedstrijden overtuigend werden verloren was zaterdag de eerste wedstrijd voor onze heren in en lagere poule ... Met maar 1 training in de benen en geen idee in wat voor poule we terecht waren gekomen was dit een nieuwe kans om wat wedstrijden te spelen waar onze heren wat meer aan handballen toe te komen. Met 3 hulpdames op de bank erbij werd er begonnen aan de wedstrijd met een all boys basis .. Na het eerste tegendoelpunt werden de heren zich er van bewust dat er toch echt wel gehandbald moest gaan worden en de concentratie begon er toen echt in te komen met een degelijke verdediging en een aanval waar iedereen de kans kreeg om een keer op goal te schieten ging het gelijk op in Oirsbeek de eerste helft. Ruststand was dan ook met een kleine marge in het voordeel van ons team ... Een score van Bente in de laaste seconde maakte de ruststand 8-6 .. Met Eline in de goal werd de 2e helft begonnen en Tijl nam nu plaats op zijn vertrouwde rechterhoek. Cas werd op de linkerhoek geneutraliseerd na 3 voortreffelijke individuele acties en daarmee doelpunten in de eerste helft en waren de acties van Tijl dus meer dan welkom .. de 2e helft verliep hetzelfde als de eerste helft en het ging weer gelijk op met nog een paar wissels in de laatste minuten werd een voorsprong van 2 doelpunten verzilverd en eindigde de wedstrijd in het voordeel van Zwart-Wit 16-15. De nieuwe poule blijkt een succes voor ons team. Hulpdames bedankt ! En nu is het hopen dat we nog een paar leuke wedstrijden kunnen spelen de rest van dit seizoen.