Rabobank Clubkas Campagne 2017

Rabobank Clubkas Campagne 2017

De Rabobank stelt jaarlijks een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. In 2016 bedroeg deze bijdrage € 150000 Voor dit jaar stelt de Rabobank € 180000 beschikbaar. Van 10 t/m 23 mei kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging. Alleen leden van de Rabobank Centraal Zuid Limburg mogen stemmen. Het is dus niet voldoende dat u een rekening bij de Rabobank heeft om te stemmen. u moet lid zijn. Om dit jaar nog te mogen stemmen moet u op 1 januari 2017 lid zijn. Als u zich nu aanmeld dan kunt u het volgend jaar wel uw stem uitbrengen op uw favoriete vereniging. Ruim € 1300 is het hoogste bedrag dat dit jaar als donatie is uitgekeerd in de Rabobank Clubkas Campagne.

Geeft uw stem aan HV Zwart Wit Schinnen.