Uitnodiging Workshop Athletic Skills Model

Uitnodiging Workshop Athletic Skills Model

31Workshop 20
Athletic Skills Model

Het sportlandschap rondom trainers, combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en docenten staat niet stil.  Één van de relatief nieuwe ontwikkelingen is het Athletic Skills Model.

Het Athletic Skills Model (ASM) zorgt ervoor dat je op een andere manier invulling gaat geven aan de trainingen en anders gaat denken over sport en bewegen. De visie achter het model wordt onderbouwd door wetenschap en praktijk. Spel en plezier zijn gekoppeld aan motorisch leren met aandacht voor gezondheid, welzijn en prestatie. Het model is in de praktijk bijzonder interessant voor trainers van sportverenigingen, MBvO-docenten, docenten in het bewegingsonderwijs, buurtsportcoaches en mensen die werken in gezondheidszorg, zoals fysiotherapeuten.

ASM ontwikkelt beweegprogramma’s en -faciliteiten voor de ontwikkeling van een gezond actief leven en biedt nieuwe oefenstof voor trainers en docenten. ASM helpt sportverenigingen, scholen, sportbonden, gemeenten en gezondheidsinstellingen met een gestructureerde aanpak voor een gezonde leefstijl voor jong en oud, elite en amateur, valide en minder valide. Park de Oirsprong en Huis voor de Sport Limburg organiseren samen een kennismakingsworkshop.

Datum:  Dinsdag 6 maart 2017

Tijd:        18.00 – 19.00 uur               Alfasport – Schinnen

De workshop wordt gegeven door René Wormhoudt, grondlegger van het Athletic Skills Model (ASM). Hij heeft 24 jaar ervaring met de jeugd, het tweede en eerste team van AFC Ajax. Daarnaast deed hij ervaring op in diverse andere sporten waaronder basketbal, handbal, zwemmen en American football. Hij is opgeleid als fysiotherapeut.

Wil je meer weten of aanmelden voor de workshop? Stuur een e-mail naar  c.segers apenstaartje huisvoordesport.org

Tot dan!

Jack Opgenoord