Lid worden?

HANDBALL CUP OIRSBEEK: 2 T/M 5 JUNI

volg ons op
facebook
twitter

HANDBALL CUP OIRSBEEK: 2 T/M 5 JUNI

Beste Handbalvrienden,

Nog enkele weken en de 46ste editie van Handball Cup Oirsbeek, georganiseerd door HV Zwart-Wit, gaat weer van start. De voorbereidingen om er een mooi toernooi van te kunnen maken zijn inmiddels al weer in volle gang.
We hopen ook dit jaar weer vele teams te mogen begroeten bij zowel de jeugd op zaterdag, als ook bij de oudere jeugd en senioren op de maandag. 

Op vrijdag zal het recreantentoernooi worden gehouden. Het recreantentoernooi biedt weer voldoende ruimte voor onze "vergeten" talenten. Op zondag zal traditiegetrouw weer het familie- & bedrijventoernooi worden gehouden.
Noteer daarom alvast de volgende data in uw agenda: 

  • Vrijdag 2 juni 2017 - Recreantentoernooi
  • Zaterdag 3 juni 2017 - Jeugdtoernooi (F t/m B-jeugd)
  • Zondag 4 juni 2017 - Familie- & Bedrijventoernooi
  • Maandag 5 juni 2017 - Handball Cup Oirsbeek (A-jeugd & Seniorentoernooi)

Indien U zich als team/vereniging/scheidsrechter wilt aanmelden, dan kunt u dit doen via de formulieren die zijn te vinden op onze website: 

Aanmelden voor Handball Cup Oirsbeek 2017!

Wanneer u het betreffende formulier heeft ingevuld kunt u ons dit doen toekomen via e-mail: aanmeldingen@handballcupoirsbeek.com 

Eventueel kunt u het ons ook per post doen toekomen:

IJsselstraat 16
6413VW Heerlen
Nederland

AANMELDINGEN GRAAG VOOR 12 MEI 2017 INSTUREN! 

 

Houdt ook onze geheel vernieuwde site: www.handballcupoirsbeek.com in de gaten voor o.a. updates omtrent de verschillende activiteiten tijdens het toernooi. De site zal regelmatig worden aangevuld met de meeste actuele stand van zaken. We willen jullie bij deze dus van harte uitnodigen om een sportief en gezellig Pinksterweekend bij ons door te brengen en wij hopen jullie dan ook te mogen begroeten op deze 46e editie van de Handball Cup Oirsbeek!

 

Met sportieve groet,

Toernooicommissie
Handball Cup Oirsbeek

WWW.HANDBALLCUPOIRSBEEK.COM
 

Reacties

Er is nog geen reactie geplaatst.