Brand in sportcomplex In de Pollack

Brand in sportcomplex In de Pollack

Beste leden,

Door de brand in het sportcomplex In de Pollack kunnen we voorlopig niet in de sporthal trainen.
De spelers/ouders worden op de hoogte gehouden door de trainers welke samen met het bestuur alternatieve locaties regelen, zodat de meeste trainingen door kunnen gaan.
De eerste trainingen hebben reeds plaatsgevonden op de kunstgras velden van onze goede buur vereniging Alfa Sport.
Wij bedanken Alfa Sport dan ook voor het beschikbaar stellen van deze velden.

Sportieve groet van het bestuur.

Zie ook onderstaand bericht van het SESS:

Beste gebruiker van sportcomplex In de Pollack

Zoals u wellicht heeft vernomen heeft er op 13 mei 2019 een brand gewoed in sportcomplex In de Pollack te Oirsbeek met grote schade tot gevolg.
Tot nader order kan er GEEN gebruik worden gemaakt van deze accommodatie.
Wij zijn in samenwerking met de gemeente (eigenaar van het complex) druk doende om de accommodatie zo snel mogelijk weer veilig en schoon gebruiksklaar te maken.
Tevens bekijken wij of er eventuele alternatieven mogelijk zijn. Wij zullen u informeren zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Onze excuses voor dit ongemak!

Met sportieve groet,

Amanda & Yvonne