Herfstactie van de Grote Clubactie

Herfstactie van de Grote Clubactie

Win met de woordzoeker!

Beste Clubleden,

Jullie zijn al een aantal weken aan de slag met de Grote Clubactie voor HV Zwart Wit. Goed bezig! De Grote Clubactie ondersteunt jouw club graag met leuke winacties op kids.clubactie.nl, zodat kids nèt die lootjes extra verkopen, waardoor jullie je doel kunnen realiseren. Wijs jouw kids dus ook op de Kids-website! Deze herfst hebben wij een verfrissende actie tussendoor: de Herfstactie. Dat houdt in: jeugdleden lossen een woordzoeker op en maken met hun inzending kans op een dagje uit!

Woordzoeker

Wil jij dat jouw jeugdleden kans maken op zo'n leuk dagje uit? Verspreid de woordzoeker dan onder jouw lotenverkopers. Je vindt de woordzoeker door op onderstaande button te klikken.

We verloten onder alle goede inzendingen 2 prijzen:

- 2 kaartjes voor Bobbejaanland

- 2 kaartjes  voor Madame Tussauds

Geef het antwoord op de Kids-website

Jeugdleden kunnen de woordzoeker oplossen en hun antwoord doorgeven via kids.clubactie.nl. Zorg dat ze dit uiterlijk 28 oktober 2018 doen. Meedoen aan deze actie kan vanaf donderdag 11 oktober. Wie weet wint er dan wel een jeugdlid van HV Zwart Wit een dagje uit! Winnaars krijgen per e-mail bericht. Voor de actievoorwaarden, klik hier.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,
Team Grote Clubactie

Tip! Op kids.clubactie.nl vind je regelmatig leuke acties. Zoals coole clinics waar kids zich voor kunnen inschrijven bij de verkoop van een bepaald aantal loten. Houd de kids-website dus in de gaten.