Dames E1 start het seizoen met mooi handbal in Voerendaal

Dames E1 start het seizoen met mooi handbal in Voerendaal

Op vrijdag 15 september hebben we ons eerste toernooi gespeeld in Voerendaal. Net als vorig jaar was het gezellig, kleinschalig en goed georganiseerd. En onze meiden hadden er zin in! De eerste wedstrijd tegen V&L hebben de meiden zich niet laten kennen en zijn ze de strijd aan gegaan. Ondanks goede acties van onze keepster Ryo en sterk spel van o.a. Fleur en Fauve, hebben we de eerste wedstrijd verloren.

De tweede wedstrijd tegen thuisploeg Gemini hebben de meiden zich van hun beste kant laten zien. Mooie strekworpen van Bo en Pien en zeer mooie acties vanaf de hoeken van Tessa en Jasmijn zorgden voor een dikke overwinning.

De laatste wedstrijd was fel en ging lang gelijk op. Helaas hebben we deze wedstrijd uiteindelijk net verloren, ondanks grote inzet van alle meiden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde, gezellige handbalavond, en vol vertrouwen vooruit kijken naar een mooi seizoen!