Zaterdag, 25 maart 2017

Zwart-Wit – MEOS

Na een gezamenlijke warming up met muziek begonnen de meiden enigszins nerveus aan de wedstrijd. De spanning moest er even vanaf gespeeld worden. Na wat aanpassingen in de verdediging begon de D2-trein weer te lopen. Na een aantal geweldige acties werd de einstand bepaalt op 13-5 en kon het feest echt losbarsten. Het gehele seizoen maar 1 wedstrijd verloren en met een compleet nieuw  team aan het begin van het seizoen begonnen.

Veel cadeaus kregen de meiden en uiteraard de nodige speeches van bestuur, trainsters en ouders. Ook de trainsters werden met een speech door de meiden bedankt met een klein aandenken aan een top seizoen.

De  t-shirts die de meiden en trainsters van de ouders kregen, zijn gelijk na de douche aangetrokken naar het grote feest die avond. Eerst een dans in de hal van de sporthal en na een drankje in de kantine kwam daar de grote verrassing voor de meiden…..een echte tocht op de platte kar door de dorpen Oirsbeek en Schinnen.

Wat een feest was dat en wat hebben ze echt genoten. Einde van de tocht was bij de feestlocatie (mooie schuur van een van onze sponsoren, Fabritius) alwaar er gegeten en gefeest werd met op het einde  van de avond de ouders die samen ook even kwamen toasten op een geweldig seizoen.

Tegen 23.30 uur was iedereen helemaal op van alle spanning en sensatie die dag.

Meiden het was een super prestatie!! Trots!!

Sponsoren, Fabritius, s.Olive r en Heton Sport, ouders, trainsters, bestuur  bedankt voor de cadeaus en de geweldige dag. Deze zal niet snel vergeten worden.

John de Groot
28-03-2017 13:41:51
Met heel veel plezier naar dit team gekeken. Te gekke meiden.
Het handbalvirus heeft mij helemaal te pakken gekregen..Kippevel vooral de kampioenswedstrijd met zoveel supporters. Van harte gefeliciteerd speelsters en trainsters/coaches. Super!
Coach Sandra
27-03-2017 20:14:13
Een fantastische dag, de smile krijg ik de komende tijd niet van mijn gezicht af 😊. Iedereen bedankt voor deze te gekke herinnering πŸ’ͺ😘
Fleur
27-03-2017 19:53:37
Het was een superleuk feestje om nooit meer van je leven te vergeten
Monique Mertens
27-03-2017 19:25:52
Een geweldig kampioensfeestje was het!
Ceriel Huijnen
27-03-2017 14:37:36