Dames D2/D3 combinatie wint poule bij het Ron Keulen HV Gemini zaalhandbaltoernooi

Vrijdag 15 september zijn we met een gemixt team D2/ D3 op toernooi geweest bij Gemini in Voerendaal. Daar speelde we tegen Gemini en ESC '90.

Er werden 4 wedstrijden gespeeld van 18 min. Waarvan we er 1 net verloren en de rest wonnen.

Speelsters moesten weer even wennen aan het spelen van een wedstrijd en natuurlijk aan elkaar.

Nadat er een wedstrijd gespeeld was zaten de meiden weer helemaal in het mooie handbalspel. De tegenstander werd uitgedaagd door het fanatieke spel wat door ons gespeeld werdt. Een rots van een verdediging achterin en sterke aanvallers met een goud schot voorin. Dat kan dan ook alleen maar betekenen dat de meiden de poule wonnen en met een prachtige bal richting Oirsbeek gingen. De toon is gezet we zien jullie in de competitie..... en vreten jullie op!!