Handbalvereniging Zwart-Wit Schinnen in Oirsbeek zoekt nog heren in de leeftijd van 13 en 14 jaar

Handbalvereniging Zwart-Wit Schinnen in Oirsbeek is op zoek naar enkele jongens om ons HC team te versterken.

Ben jij geboren in 2005 of 2006 (2007 zou ook nog kunnen) en heb je interesse in handbal, kom dan langs voor enkele gratis proeftrainingen.

Wij trainen op Maandag van 18:00 tot 19:00u en op Donderdag van 17:30 tot 19:00u in sporthal MFC de Oirsprong (In de Pollack 4 Oirsbeek).

Je kunt vanaf de tribune kijken, maar het is natuurlijk leuker als je mee traint.

Stuur maar een bericht naar lesley@hvzwartwit.nl zodat we weten dat je langskomt.

Groeten van het HC-team.